Werkwijze

Werkwijze

Fotografie kent veel stijlen en smaken, de één vind dit mooi de ander dat. Mijn stijl vind je terug op deze website. Maar wanneer je besluit een shoot bij mij te doen vind ik het ook belangrijk dat je je eigen stijl ook kan vinden hierin en ook je eigen inbreng is belangrijk. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat de foto's precies zo zijn als je voor ogen hebt.  


Bruidsfotografie

Natuurlijk wil iedereen op hun huwelijksdag mooi en stralend weer. Bruidsfotografie gebeurt vaak op locatie, daarbij ben je vooral afhankelijk van het weer op dat moment. Maar ik ben er van overtuigt dat ook tijdens een regenachtige dag er sprekende en sfeervolle foto's gemaakt kunnen worden. 
Het is mogelijk om mij voor één of meerdere dagdelen in te huren, maar ook voor een hele dag. 
Wil je alleen een bruidsreportage, alleen foto's van de dag, ceremonie, het feest of een combinatie van een aantal gebeurtenissen? Alles is mogelijk,neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen.


Kinderfotografie

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat het fotograferen van baby's en kinderen één van de dingen is die ik graag doe.
Ik probeer hierbij mijn eigen stijl toe te passen, ongedwongen, spontaan, vrolijk en mooie foto's.
Kinderen horen zich op hun gemak te voelen tijdens een shoot.
Wanneer kinderen het spannend vinden of nog niet helemaal klaar zijn voor een shoot, zorg ik (samen met de ouders evt.) ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er een ongedwongen sfeer hangt, en de foto's ook natuurlijk en spontaan worden. 
Een fotoshoot hoeft ook niet lang te duren, maar mag wel langer duren.
Wanneer een kindje echt geen zin meer heeft kun je wel doorgaan met een shoot maar daar worden de foto's vaak niet leuker op en het kindje niet vrolijker van, wat ik dan adviseer is om het op een ander moment gewoon nog eens te proberen.
Wanneer een kindje het steeds leuker gaat vinden en in het begin nog niet helemaal zichzelf was kunnen we gewoon doorgaan totdat er genoeg leuke foto's tussen zitten.
Gemiddeld duurt een shoot zo'n 1,5 á 2 uur. Je krijgt de foto's, met een aantal bewerkt, digitaal of op cd-rom aangeleverd. Zo kun je er mee doen wat je zelf wilt.


Studio of Locatie

Het is mogelijk om in de studio opnames te maken maar ook op locatie.
In mijn vernieuwde fotoshoot kun je kiezen uit verschillende soorten achtergronden en attributen voor de mooiste foto's.
Ook is het mogelijk een shoot op locatie te verzorgen. Voor een mooi effect is het niet altijd nodig om een hele grote locatie te gebruiken, het kan al met een klein detail, een stukje muur, brug, tuin, noem maar op. Ken je zelf een mooie locatie en wil je daar graag een shoot doen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.


Prijzen

Fotoshoot € 60,00:
- incl. fotosessie van ongeveer 60 minuten
- incl. foto's digitaal aangeleverd (voor normaal afdrukformaat), zodat je zelf je foto's kan afdrukken in het gewenste formaat

Wil je alle gemaakte foto’s in groter formaat voor grotere afdrukken (Groter dan 20x30 en canvas) kijk dan hieronder voor een prijsoverzicht.
Daarnaast kun je foto's ook door mij laten afdrukken, en per foto je formaat kiezen. 

Nabestellingen:
13 x 18 cm: 1,00 per afdruk
20 x 30 cm: 3,00 per afdruk
30 x 40 cm: 5,95 per afdruk
30 x 45 cm: 5,95 per afdruk
40 x 60 cm: 8,95 per afdruk
45 x 60 cm: 8,95 per afdruk
50 x 50 cm:  8,95 per afdruk
50 x 67 cm: 10,95 per afdruk
50 x 75 cm: 10,95 per afdruk
60 x 60 cm: 10,96 per afdruk
75 x 75 cm: 15,95 per adruk

- Bij nabestelling word nog €1,50 extra in rekening gebracht voor administratie en verwerkingskosten. 
- Eventuele grotere afdrukken in overleg 
- Foto’s worden na afloop bewerkt, eventuele kleurcorrecties worden toegepast 
Reiskosten binnen een straal van 15km gratis (vanaf Deventer), daarbuiten € 0,30 ct p/km.